AT-3
banner02
AT-1
ANTMED Contrast media injector

produk

Sinau Luwih >>

babagan kita

ANTMED Songshan Lake Factory
Songshan Lake Factory
Songshan Lake Factory--Antmed 1ML syringe manufacture
Antmed 1ML Consumable syringe warehouse factory

apa sing kita lakoni

ANTMED minangka pimpinan pasar domestik ing sektor industri High Pressure Syringe lan Disposable Pressure Transducer. Kita nyedhiyakake solusi mandhiri injeksi media kontras CT, MRI lan DSA, bahan bakar lan kateter tekanan IV. Produk kita didol ing luwih saka 100 negara lan wilayah kayata Amerika, Eropa, Asia, Oceania, lan Afrika.

liyane >>

warta

1ML Luer Lock syringe with needle

Piranti Lunak Industri Outlook Y2021- Y2025

Industri piranti medis Tiongkok mesthi dadi sektor sing cepet lan saiki dadi pasar kesehatan nomer loro paling gedhe ing donya. Alesan tuwuh cepet amarga tambah akeh pengeluaran kesehatan piranti medis, farmasi, rumah sakit lan asuransi kesehatan. Jejere ...

Piranti Lunak Industri Outlook Y2021- Y2025

Industri piranti medis Tiongkok mesthi dadi sektor sing cepet lan saiki dadi pasar kesehatan nomer loro paling gedhe ing donya. Alesan tuwuh cepet amarga tambah akeh pengeluaran kesehatan piranti medis, farmasi, rumah sakit lan asuransi kesehatan. Jejere ...
liyane >>

Bedane jarum suntik luer-lock lan jarum suntik luer-slip

Jarum suntik Luer-lock digunakake ing negara-negara kulon. Ing negara-negara berkembang, jarum suntik luer-slip luwih populer amarga regane regane murah. Desain loer slip katon sederhana banget - sampeyan mung bisa nempel. Nanging iki dudu babagan kenyamanan, nanging masalah klinis serius sing ana ...
liyane >>