AT-3
spanduk02
AT-1
ANTMED injektor media kontras
20210911091858
3
4
2
0220829194342
20220829194332
222

produk

Sinau Luwih >>

babagan awake dhewe

ANTMED Songshan Lake Factory
Pabrik Danau Songshan
Songshan Lake Factory--Antmed 1ML syringe manufaktur
Antmed 1ML Consumable syringe pabrik gudang

apa kita nindakake

ANTMED minangka pimpinan pasar domestik ing sektor industri Syringe Tekanan Tinggi lan Transduser Tekanan Disposable.Kita nyedhiyakake solusi siji-mandeg saka injektor media kontras CT, MRI lan DSA, bahan konsumsi lan kateter IV tekanan.Produk kita didol ing luwih saka 100 negara lan wilayah kayata Amerika, Eropa, Asia, Oceania, lan Afrika.

liyane >>

warta

1 ML Luer Lock syringe karo jarum

Antmed High Pressure IV Kateter Pambuka

Kateter IV tertutup tekanan tinggi AAntmed yaiku kateter IV 350 PSI sing dirancang khusus kanggo tomografi komputer (CT), injeksi media kontras MR.Iki minangka bukti klinis paling aman kanggo injeksi media kontras nggunakake injektor daya kanthi tekanan maksimal 350psi.Antmed tekanan tinggi ditutup IV kucing...

Antmed High Pressure IV Kateter Pambuka

Kateter IV tertutup tekanan tinggi Antmed yaiku kateter IV 350 PSI sing dirancang khusus kanggo tomografi komputer (CT), injeksi media kontras MR.Iki minangka bukti klinis paling aman kanggo injeksi media kontras nggunakake injektor daya kanthi tekanan maksimal 350psi.Antmed tekanan tinggi ditutup IV kucing...
liyane >>

Solusi Pangiriman Kontras siji-mandeg Antmed

Wiwit taun 2000, Antmed nyediakake macem-macem alat pencitraan medis lengkap kanggo injeksi media kontras utama.Tujuane supaya diagnostik imaging medis sing larang regane terjangkau kanggo rumah sakit lan pasien.Ing rong puluh taun, jarum suntik tekanan dhuwur kanggo CT (Computed Tomography), MRI (Resonan Magnetik ...
liyane >>

Ninggalake pesen sampeyan: