Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Shenzhen Antmed Co., Ltd. duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, pabrik, penjualan, lan layanan piranti medis sing maju kanthi teknologi, sing produk kalebu pencitraan medis, operasi kardiovaskular lan periferal kanthi invasif, anestesi, perawatan intensif lan departemen liyane.

ANTMED minangka pimpinan pasar domestik ing sektor industri jarum suntik tekanan tinggi lan sektor industri Transduser Tekanan Pakai. Kita nyedhiyakake solusi mandhiri injeksi media kontras CT, MRI lan DSA, bahan bakar lan kateter tekanan IV. Produk kita didol ing luwih saka 100 negara lan wilayah kayata Amerika, Eropa, Asia, Oseania lan Afrika.

ANTMED Songshan Lake Factory
Songshan Lake Factory--Antmed 1ML syringe manufacture

Kanthi negesake prinsip "Quality is Life", Antmed wis nggawe Sistem Manajemen Mutu miturut syarat saka EN ISO 13485: 2016, 21 CFR 820 lan peraturan sing gegandhengan karo anggota Multi Prosedur Audit Tunggal (MDSAP). Perusahaan kita entuk sertifikasi EN ISO 13485 QMS, Sertifikasi MDSAP lan layanan sterilisasi Etilena Oksida ISO 11135 kanggo sertifikasi piranti medis; kita uga entuk registrasi AS USA (510K), Kanada MDL, Brasil ANVISA, Australia TGA, Rusia RNZ, Korea Selatan KFDA lan negara liya. Antmed wis dianugerahi gelar kelas kredit kelas-A pabrikan piranti medis tahunan ing provinsi Guangdong suwene nem taun suwene.

ANTMED minangka Perusahaan Hi-Tech Nasional kanthi kapabilitas sing kuat ing pangembangan produk, manufaktur cetakan, produksi skala gedhe, jaringan penjualan domestik lan internasional sing efisien, lan nyedhiyakake layanan tambah nilai kanggo para pelanggan. Kita bangga karo prestasi lan ngupayakake menehi kontribusi positif kanggo reformasi medis China lan globalisasi industri manufaktur China nganti tengah. Tujuan jangka pendek ANTMED yaiku dadi pimpinan industri pencitraan kontras global, lan visi jangka panjang yaiku dadi perusahaan sing dihormati global ing industri piranti medis.

company imgb
company imga
company imgd
Songshan Lake Factory

Budaya Perusahaan

Visi Kita

Dadi perusahaan sing dihormati global ing industri piranti medis.

Misi Kita

Fokus ing inovasi produk canggih ing kesehatan.

Nilai

Dadi bisnis sing etis & tanggung jawab sing bakal ngurmati karyawan lan tuwuh karo mitra.

Kebijakan Kualitas

Nggawe QMS-centric pelanggan kanggo nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi.

company img3
company img4
安特展会--正稿曲线
Chemical Laboratory