Hubungi Kita

Alamat

18 Jinhui Ave., Pingshan New District, Shenzhen, 518122, China

Telpon

Adol: +86 0755-86060992

Dhukungan: +86 0755-86060989

Jam

Senen-Jumuah: 8 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita