Sejarah

  • Shenzhen Ant Hi-Tech Industrial Co, Ltd. saiki dadi perusahaan saham sing winates kanthi jeneng anyar Antmed Co., Ltd.
  • Pendapatan tahunan Perusahaan nggayuh RMB300.0 yuta.
  • Perusahaan ngrampungake konstruksi fasilitas riset, pengembangan lan produksi sing ana ing Distrik Anyar Pingshan, Shenzhen.
  • Perusahaan entuk Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional sing anyar.
  • Pendapatan tahunan Perusahaan nganti RMB200,0 yuta.
  • Perusahaan entuk sertifikat registrasi kanggo ngluncurake sistem implan gigi ing China.
  • Merek dagang "@ntmed" Perusahaan dianugerahi Sertifikat Merek Dagang Terkenal Guangdong sing diterbitake dening Komite Tinjauan Merek Dagang Terkenal Provinsi Guangdong.
  • Perusahaan entuk Sertifikat FDA510 (k) sing diterbitake dening FDA kanggo tabung penghubung tekanan.
  • Perusahaan entuk Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional sing anyar.
  • Perusahaan entuk ijin registrasi kanggo tabung penghubung tekanan diluncurake ing Kanada.
  • Perusahaan entuk ijin registrasi supaya jarum suntik tekanan tinggi CMPI diluncurake ing Kanada.
  • Pendapatan tahunan Perusahaan nggayuh RMB100,0 yuta.
  • Perusahaan pikantuk sertifikat FDA510 (k) sing diterbitake dening FDA kanggo piranti inflasi lan paket kompak perangkat inflasi.
  • Perusahaan entuk Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional.
  • Perusahaan entuk Sertifikat FDA510 (k) sing diterbitake dening FDA kanggo transduser tekanan sing bisa digunakake.
  • Perusahaan entuk sertifikat registrasi kanggo ngluncurake transduser tekanan sekali pakai ing China.
  • Perusahaan entuk sertifikat FDA510 (k) sing diterbitake dening FDA kanggo jarum suntik angiographic CMPI.
  • Perusahaan entuk Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi Shenzhen.
  • Perusahaan entuk sertifikat sistem manajemen mutu standar ISO lan sertifikat EC kanggo produksi, penjualan lan distribusi jarum suntik tekanan tinggi, tabung penghubung tekanan lan transduser tekanan darah invasif.
  • Perusahaan entuk sertifikat registrasi kanggo ngluncurake CMPI ing China.
  • Perusahaan entuk sertifikat registrasi kanggo ngluncurake jarum suntik tekanan tinggi CMPI lan tabung penghubung tekanan ing China.
  • Shenzhen Ant Hi-Tech pendahulune Perusahaan, dilebokake.