Warta

  • Antmed 21st Anniversary

    Mengeti 21th Antmed

    Tanggal 20 Juli 2021 minangka mengeti Antmed kaping 21. Kita seneng banget yen wis mlaku ing panggung anyar kanthi tatag lan kerja sregep. Sawise 21 taun udan lan surem, kita wis panen woh-wohan sing akeh. Kita komitmen kanggo nggawe merek nasional sing nyebar ing radiografi tekanan tinggi ...
    Waca liyane
  • Antmed Donates One Million to Henan Catastrophic Flood Resonctruction Work

    Antmed Nyumbang Setunggal Yuta Kanggo Pakaryan Rekonstruksi Bencana Bencana Henan

    Saka 2021 tanggal 17 Juli nganti tanggal 21 Juli, Provinsi Henan ngalami udan kanthi historis. Iki minangka curah udan paling abot wiwit taun 1961. Ana ing kabeh kutha ing provinsi Henan lan udan deres banget ing sisih lor lan tengah. Rata-rata presipitasi maksimal di Zhengzhou yaiku 461 ....
    Waca liyane
  • Antmed is accelarating Covid-19 vaccination effort

    Antmed ngupayakake upaya vaksinasi Covid-19

    Ing tanggal 28 April 2021, 31 provinsi (wilayah otonom lan wilayah kotamadya sing langsung ana ing sangisore Pamrentah Pusat) lan Korps Produksi lan Konstruksi Xinjiang nglaporake manawa ana 24.3905.000 dosis vaksin COVID-19 sing wis ditindakake. Nanggepi ...
    Waca liyane
  • Antmed 1ml/3ml/5ml Luer-Lock COVID-19 Vaccine Syringes

    Jarum suntikan Vaksin 1ml / 3ml / 5ml Luer-Lock COVID-19

    Apa sampeyan butuh jarum suntik Vaksin COVID-19? Utawa apa sampeyan kudu nyimpen jumlah akeh kanggo negara / wilayah? Antmed, merek jarum suntik tekanan tinggi terkemuka ing China, ngirim ing saindenging jagad kualitas apik lan andal 1 ml / 3ml / 5ml tip Luer-Lock ...
    Waca liyane
  • Antmed and Medica Trade Fair

    Pameran Dagang Antmed lan Medica

    Medica Trade Fair minangka pameran medis sing misuwur lan nomer siji kanggo pasokan medis. Diakoni minangka pameran rumah sakit lan peralatan medis paling gedhe ing donya kanthi skala lan pengaruh sing ora bisa diganti. Iki minangka vane industri medis. Saben taun, luwih saka 3.600 ...
    Waca liyane
  • Low Dead Space 1mL Luer-lock Vaccine Syringe Introduction

    Pambuka Jarum suntik Vaksin Luer-lock 1mL Low Dead Space

    Ing taun 2020, amarga nyebarake epidemi virus corona anyar, urip normal masarakat wis kena pengaruh serius. Meh 7 milyar wong ing donya kudu divaksinasi nglawan virus anyar kasebut. Kabeh pasar vaksin saiki kurang. Akeh wong sing ora bisa entuk kovalen anyar ...
    Waca liyane
  • Antmed 1ML/3ML Low Dead Space Luer-lock Syringe Mass Production

    Produksi Massal jarum suntik LuL-lock Anthem 1ML / 3ML

    Shenzhen Antmed Co., Ltd. duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, pabrik, penjualan lan layanan piranti medis sing maju kanthi teknologi. Kita minangka pimpinan pasar domestik ing sektor industri transduser tekanan tinggi lan jarum suntik tekanan tinggi. Kita nyedhiyakake solusi siji ...
    Waca liyane
  • Medical Device Industry Outlook Y2021- Y2025

    Alat Piranti Lunak Outlook Outlook Y2021- Y2025

    Industri alat medis Tiongkok mesthi dadi sektor sing cepet lan saiki dadi pasar kesehatan nomer loro paling gedhe ing donya. Alesan tuwuh cepet amarga tambah akeh pengeluaran kesehatan piranti medis, farmasi, rumah sakit lan asuransi kesehatan. Jejere ...
    Waca liyane
  • Difference between luer-lock syringe and luer-slip syringe

    Bedane jarum suntik luer-lock lan jarum suntik luer-slip

    Jarum suntik Luer-lock digunakake ing negara-negara kulon. Ing negara-negara berkembang, jarum suntik luer-slip luwih populer amarga regane regane murah. Desain loer slip katon sederhana banget - sampeyan mung bisa nempel. Nanging iki dudu babagan kenyamanan, nanging masalah klinis serius sing ana ...
    Waca liyane
  • Antmed supplies Covid-19 1ml/3ml Vaccination Syringe

    Persediaan semut Covid-19 1ml / 3ml Syringe Vaksinasi

    Tag panas: jarum suntik 1 ml, jarum suntik 3 ml, jarum suntik sekali pakai, persiapan vaksin, pengiriman internasional, vaksinasi Kanada, jarum lan jarum suntik, pesenan pandemi ANTMED, minangka produsen jarum suntik tekanan tinggi China, kita ngerti tanggung jawab sing ditindakake minangka salah sawijining panyedhiya utama aku ...
    Waca liyane
  • Contrast Media Injector Market 2021 Forecast

    Pasar Kontras Injektor Media Kontras 2021

    Pasar Kontras Injektor Media Kontras 2021 Pasar global kanggo injektor daya media kontras bakal ditambah saka $ 945 yuta ing taun 2016 dadi meh $ 2,0 milyar ing taun 2024, miturut perusahaan riset lan konsultasi McKesson. Iki nuduhake tingkat tuwuh taunan senyawa (CAGR) 12 persen. Ing ...
    Waca liyane
  • 2020 Chinese Volume-based Procurement Policy Analysis

    Analisis Kebijakan Pengadaan adhedhasar China Volume 2020

    Analisis Kebijakan Pengadaan Berbasis Volume Cina 2020 Pamrentah Tiongkok ngluncurake program pangadaan obat-obatan lan obat-obatan tingkat tinggi berbasis volume taun lalu lan ngembang taun iki. Upaya iki nambah tenaga negosiasi rega pamrentah saka pabrikan obat-obatan lan alat medis, mbantu ...
    Waca liyane