Kabar

  • 5 Poin kanggo Sinau Babagan Media Kontras

    Napa kudu nggunakake Contrast Medium?Media kontras, asring dikenal minangka agen kontras utawa pewarna, yaiku senyawa kimia sing digunakake ing sinar X medis, MRI, tomografi komputer (CT), angiografi, lan pencitraan ultrasonik.Dheweke bisa entuk asil pencitraan sing berkualitas nalika ngolah ...
    Waca liyane
  • Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan sistem injeksi ganda CT antmed

    Computed tomography (CT) scan minangka alat diagnostik sing migunani kanggo ndeteksi penyakit lan ciloko.Iki nggunakake seri sinar-X lan komputer kanggo ngasilake gambar 3D saka jaringan alus lan balung.CT minangka cara sing ora krasa lara lan ora invasif kanggo panyedhiya kesehatan kanggo diagnosa kahanan.Sampeyan bisa uga duwe CT scan ...
    Waca liyane
  • Sinau babagan Injector Media Kontras

    Minangka peralatan penting ing sistem imaging medis, Contrast Media Injector wis mboko sithik muncul kanthi pangembangan mesin sinar-X, pangganti film kanthi cepet, penguat gambar lan media kontras buatan.Ing taun 1980-an, injektor otomatis kanggo angiografi muncul.Banjur, Jonsson ...
    Waca liyane
  • Antmed PTCA Accessories Products Introduction(二)

    Antmed Klasifikasi tabung penghubung tekanan dhuwur: Spesifikasi utama: 600psi, 1200psi, 25cm, 50cm, 100cm, 120cm, 150cm, lsp. Tujuan panggunaan: Utamane digunakake kanggo nyambungake jarum suntik tekanan dhuwur lan tabung kontras nalika nindakake angiografi ventrikel kiwa, tahanan tekanan maksimum yaiku ...
    Waca liyane
  • Aplikasi injektor tekanan dhuwur ing pemindaian CTA

    Injector tekanan tinggi modern nggunakake mode kontrol program komputer.Dilengkapi pirang-pirang set program injeksi multi-tataran sing bisa diapalake.Kabeh jarum suntik injeksi minangka "jarum suntik tekanan tinggi steril sing bisa digunakake", lan dilengkapi bak penghubung tekanan ...
    Waca liyane
  • Napa sampeyan pengin perusahaan karo Antmed?

    Salah sawijining standar dhasar saka pabrikan sing apik yaiku nampa pesenan bola-bali saka para pelanggan.Mitra Siemens, Mitra Cannon, Mitra Philips lan Mitra Perawatan Kesehatan Pencitraan Shanghai United etc minangka pelanggan Antmed sing bali.Antmed misuwur ing consuma pencitraan medis ...
    Waca liyane
  • Antmed PTCA Accessories Products Introduction(一)

    PTCA minangka singkatan kanggo angioplasti koroner transluminal perkutan (biasane radial utawa femoral).PTCA umume nyakup kabeh perawatan intervensi koroner.Nanging ing pangertèn sing sempit, wong asring nyebut dilatasi balon koroner tradisional (POBA, jeneng lengkap Angioplasti balon lawas biasa)...
    Waca liyane
  • Bedane antarane pemantauan tekanan getih noninvasif lan invasif

    Ana rong cara ngawasi tekanan getih sing beda, siji yaiku ngawasi getih noninvasif lan liyane yaiku ngawasi tekanan getih noninvasif.Apa prinsip ngawasi tekanan getih noninvasif lan ngawasi tekanan getih invasif?Apa bedane?apa...
    Waca liyane
  • Prinsip lan pancegahan saka pemeriksaan CT sing ditingkatake

    Prinsip lan pancegahan saka pemeriksaan CT sing ditingkatake

    Apa prinsip pemeriksaan CT sing ditingkatake?Yen pemeriksaan CT sing ditingkatake dibutuhake, perlu sinau luwih lengkap babagan rincian pemeriksaan CT sing ditingkatake, ing ngisor iki minangka prinsip lan pancegahan saka pemeriksaan CT sing ditingkatake.Kaping pisanan, prinsip pemeriksaan CT sing ditingkatake: Ningkatake ...
    Waca liyane
  • Antmed High Pressure IV Kateter Pambuka

    Antmed High Pressure IV Kateter Pambuka

    Kateter IV tertutup tekanan tinggi Antmed yaiku kateter IV 350 PSI sing dirancang khusus kanggo tomografi komputer (CT), injeksi media kontras MR.Iki minangka bukti klinis paling aman kanggo injeksi media kontras nggunakake injektor daya kanthi tekanan maksimal 350psi.Antmed tekanan tinggi tertutup IV kucing...
    Waca liyane
  • Solusi Pangiriman Kontras siji-mandeg Antmed

    Solusi Pangiriman Kontras siji-mandeg Antmed

    Wiwit taun 2000, Antmed nyediakake macem-macem alat pencitraan medis lengkap kanggo injeksi media kontras utama.Tujuane supaya diagnostik imaging medis sing larang regane terjangkau kanggo rumah sakit lan pasien.Ing rong puluh taun, jarum suntik tekanan dhuwur kanggo CT (Computed Tomography), MRI (Resonan Magnetik ...
    Waca liyane
  • Transduser IBP Disposable Antmed kanggo Ngawasi Pasien

    Transduser IBP Disposable Antmed kanggo Ngawasi Pasien

    Transduser IBP sekali pakai Antmed minangka kit panggunaan siji kanggo ngawasi tekanan getih.Iki minangka transduser sing dirancang khusus kanggo panggunaan medis sing bisa ngerteni tekanan lan ngowahi dadi sinyal output sing bisa digunakake.Transduser IBP sing bisa digunakake nggunakake polikarbonat kelas medis lan polivinil klorida minangka ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3

Ninggalake pesen sampeyan: