Bedane jarum suntik luer-lock lan jarum suntik luer-slip

Jarum suntik Luer-lock digunakake ing negara-negara kulon. Ing negara-negara berkembang, jarum suntik luer-slip luwih populer amarga regane regane murah.

Desain slip luer katon gampang banget - sampeyan mung bisa nempel. Nanging iki dudu babagan kenyamanan, nanging masalah klinis serius sing ana gandhengane karo pasien sing bisa menehi dosis sing bener lan infus obat sing terus stabil. Iki uga mengaruhi perawatan pungkasan pasien.

Sanajan jarum suntik kunci kunci mbutuhake langkah ekstra kanggo perawat supaya bisa ngaco sadurunge digunakake, nanging njamin sambungan lan keamanan sing aman kanggo profesional medis lan pasien. Apa nyambung menyang konektor infus tanpa jarum utawa pipa sing beda, sambungan ora bakal gampang dipedhot ing kahanan sing beda. Iki njamin supaya kabeh proses perawatan bisa lancar! Sukses ngindhari kemungkinan dosis obat sing ora akurat, percikan obat, lan emboli udara.

Ing skenario aplikasi klinis ing ngisor iki, jarum suntik luer-lock dianjurake banget:

1 Nalika ngonfigurasi obat beracun, departemen intervensi nyuntik obat-obatan kenthel (kayata lipiodol). Yen jarum suntik sengaja dicopot nalika digunakake, obat-obatan beracun kasebut sengaja tumpah.

2 Nalika hemodialisis disambungake karo jarum suntik, bakal nyebabake heparin utawa aliran getih metu saka tabung yen posisi pasien ganti,;

3 Departemen ing ngendi obat liyane diwenehake sajrone injeksi bolus intravena, kayata departemen darurat, ICU, lsp; akses intravena sing mentas ditetepake mbutuhake akeh suntikan intravena, kayata furosemide utawa obat tekanan darah. Dosis asli cukup sithik. Nalika jarum suntik disambungake karo jarum sing ana ing omah lan konektor infus tanpa jarum sengaja diluncurake lan dicabut, dosis obat ora bisa dijamin

4 Nalika nyambungake menyang kateter vena tengah, jarum suntik bisa nyuda risiko embolisme udara sing disebabake saka pedhot.

Apa maneh, kanggo desain luer-slip, ana kemungkinan pedhot lan putus nalika proses narik. Nalika nggunakake desain port sekrup, aja ngaco banget. Yen ora, sekrup bisa retak lan ora gampang dicopot, sing bakal mengaruhi efek sambungan.

Antmed ngasilake Jarum suntik luer-kunci 1mL / 3mLlan bisa netepi prentah sing akeh. Kita lagi nggarap jam lan nggedhekake garis pabrik. Nganti saiki, kita wis nampa 60 yuta pesenan jarum suntik luer-lock 1 juta global. Hubungi kita kanggo keperluan darurat. Email kita yaiku: info@antmed.com


Wektu kiriman: Feb-20-2021