Outlook Industri Piranti Medis Y2021- Y2025

Industri piranti medis China mesthi dadi sektor sing cepet lan saiki dadi pasar kesehatan paling gedhe nomer loro ing donya.Alesan kanggo tuwuh kanthi cepet amarga mundhake biaya kesehatan ing piranti medis, farmasi, rumah sakit lan asuransi kesehatan.Kajaba iku, akeh pemain domestik sing mlumpat menyang pasar lan pemain dominan kanthi cepet ngowahi teknologi sing ana lan nggawe inovasi produk anyar.

Amarga Covid-19, China ana ing wektu pangembangan produk piranti medis kanthi cepet kanggo nggayuh merek foregin.Ing wektu sing padha, produk anyar lan teknologi perawatan anyar terus-terusan dienalake menyang pasar sing nyebabake pangembangan industri piranti medis kanthi cepet, utamane tuwuhing perusahaan terkemuka ing saben sektor.

Ing taun-taun pungkasan, China wis mlebu periode pangembangan upgrade produk lan teknologi, kayata stent biodegradable sing diluncurake dening Lepu Medical, pipa IVD sing diluncurake dening Antu Biotech lan Mindray Medical, lan endoskopi sing diprodhuksi lan didol dening Nanwei Medical.Produk ultrasonik warna dhuwur sing diprodhuksi dening Mindray Medical lan Kaili Medical, lan peralatan pencitraan skala gedhe saka United Imaging Medical nduweni kemampuan kanggo nyetel produk tengah lan dhuwur sing diimpor ing lapangan, saengga mbentuk pasukan penengah ing inovasi lan nganyarke peralatan medis China..

Ing taun 2019, perusahaan sing kadhaptar piranti medis China duwe jurang penghasilan sing akeh.20 perusahaan paling dhuwur sing kadhaptar sing duwe bathi paling dhuwur yaiku Mindray Medical, kanthi bathi tekan 16,556 milyar, lan perusahaan sing paling murah yaiku Zhende Medical, kanthi penghasilan sekitar 1,865 milyar yuan.Tingkat wutah revenue saka perusahaan The Top20 kadhaptar revenue taun-on-taun umume ing tingkat relatif dhuwur.Top 20 perusahaan kadhaptar ing revenue utamané mbagekke ing Shandong, Guangdong lan Zhejiang.

Populasi tuwa China tuwuh luwih cepet tinimbang meh kabeh negara liya ing donya.Kanthi populasi sing tuwa kanthi cepet, tingkat penetrasi sing saya tambah ing bahan bakar sing bisa digunakake wis bebarengan ningkatake pangembangan pasar sing bisa digunakake kanthi cepet.

Tingkat kanker lan penyakit kardiovaskular terus mundhak lan aplikasi pemindaian kontras sing ditingkatake ing klinik terus berkembang, sing nambah panggunaan bahan radiografi tekanan tinggi.Tingkat pertumbuhan pemindaian dikira tekan 194 yuta ing 2022 dibandhingake karo 63 yuta ing 2015.

Diagnosis akurat mbutuhake kajelasan pencitraan sing luwih dhuwur lan akurasi teknologi pencitraan.

Kabijakan liyane kanggo industri piranti medis yaiku miturut Artikel 35 saka "Peraturan Pengawasan lan Administrasi Piranti Medis".Iki nemtokake manawa piranti medis siji-sijine ora bisa digunakake bola-bali.Barang-barang medis sing digunakake kudu dirusak lan dicathet miturut peraturan. Larangan babagan bahan bakar sing bisa digunakake kanthi efektif nyegah sawetara rumah sakit nggunakake bahan bakar radiografi tekanan dhuwur kanggo ngirit biaya.

Adhedhasar tren ing ndhuwur, industri piranti medis ngalami transformasi gedhe.Tingkat pertumbuhan senyawa taunan kira-kira 28%.Antmed minangka pimpinansyringe tekanan dhuwurPabrik ing China lan kita akeh nandur modal ing proses R&D.Kita ngarep-arep bisa menehi kontribusi kanggo industri medis China lan njaga posisi pimpinan industri.

26d166e5


Wektu kirim: Feb-26-2021

Ninggalake pesen sampeyan: