Piranti Lunak Industri Outlook Y2021- Y2025

Industri piranti medis Tiongkok mesthi dadi sektor sing cepet lan saiki dadi pasar kesehatan nomer loro sing paling gedhe ing donya. Alesan tuwuh cepet amarga tambah akeh pengeluaran kesehatan piranti medis, farmasi, rumah sakit lan asuransi kesehatan. Kajaba iku, akeh pemain domesit sing mlebu pasar lan para pemain dominan kanthi cepet ngowahi teknologi sing ana lan nggawe inovasi produk anyar. 

Amarga Covid-19, China lagi ngembangake produk piranti medis kanthi cepet kanthi target merek foregin. Sanalika, produk anyar lan teknologi perawatan anyar terus diluncurake ing pasar sing nyebabake pangembangan industri alat medis kanthi cepet, utamane tuwuhing perusahaan utama ing saben sektor.

Ing taun-taun pungkasan, China mlebu ing jaman pangembangan upgrade produk lan teknologi, kayata stent biodegradable sing diluncurake dening Lepu Medical, pipa IVD sing diluncurake dening Antu Biotech lan Mindray Medical, lan endoskopi sing diprodhuksi lan didol dening Nanwei Medical. Produk ultrasonik warna dhuwur sing diproduksi Mindray Medical lan Kaili Medical, lan peralatan pencitraan skala gedhe saka United Imaging Medical duwe kemampuan kanggo nyetel produk impor tengah lan kelas menengah sing diimpor ing lapangan, saengga nggawe kekuwatan menengah ing inovasi lan nganyari peralatan medis China. .

Ing taun 2019, perusahaan dhaptar piranti medis Tiongkok duwe jurang penghasilan sing gedhe. 20 perusahaan paling dhuwur sing duwe penghasilan paling dhuwur yaiku Mindray Medical, kanthi penghasilan tekan 16,556 milyar, lan perusahaan paling murah yaiku Zhende Medical, kanthi penghasilan udakara 1,865 milyar yuan. Tingkat pangentukan bathi saka pendapatan Top20 perusahaan ing taun-taun umume ana ing level sing cukup dhuwur. 20 perusahaan sing nduwe dhaptar paling dhuwur ing distribusi biasane disebar ing Shandong, Guangdong lan Zhejiang.

Populasi tuwa China saya akeh luwih cepet tinimbang meh kabeh negara ing saindenging jagad. Kanthi populasi tuwa kanthi cepet, tingkat penetrasi sing luwih cepet ing barang-barang sing bisa digunakake wis bebarengan nyengkuyung pangembangan pasar obat kanthi cepet kanthi cepet.

Tingkat penyakit kanker lan kardiovaskular terus saya tambah lan aplikasi scanning sing disempurnakake kanthi apik ing klinik terus saya tambah, sing nambah panggunaan konsumsi radiografi tekanan tinggi. Tingkat pemindaian pemindaian diramal nganti 194 juta ing taun 2022 dibandhingake karo 63 yuta ing 2015.

Diagnosis sing akurat mbutuhake kejelasan pencitraan sing luwih dhuwur lan akurasi teknologi pencitraan.

Kebijakan liyane kanggo indust piranti medis yaiku kanggo Pasal 35 saka "Peraturan Pengawasan lan Administrasi Piranti Medis". Nemtokake manawa piranti medis sing digunakake ora digunakake kanthi bola-bali. Barang-barang medis bekas kudu dirusak lan direkam miturut peraturan. Larangan barang-barang sing bisa dienggo kanthi efektif nahan sawetara rumah sakit supaya ora nggunakake maneh radiografi tekanan tinggi kanggo ngirit biaya. Iki bakal nyebabake panjaluk konsumsi pencitraan tekanan tinggi

Adhedhasar tren ing ndhuwur, industri piranti medis ngalami transformasi gedhe. Tingkat pertumbuhan senyawa taunan udakara 28%. Antmed minangka pimpinanjarum suntik tekanan tinggi Pabrik ing China lan kita akeh nandur modal ing proses R&D. Kita ngarep-arep bisa menehi kontribusi kanggo industri medis Tiongkok lan njaga posisi pimpinan industri. 

26d166e5


Wektu kiriman: Feb-26-2021